Eyüpspor, Berke Özer ile anlaştı

İNTERESE RAĞMEN SÖZLEŞME UZATILDI

Trendyol Süper Lig’de sezonu tamamlayan takımlardan Eyüpspor, iç transferde harekete geçiyor. Eflatun-sarılı ekip, Galatasaray’ın yanı sıra Avrupa’nın birçok ekibiyle anılan milli kaleci Berke Özer’in sezon sonunda bitecek sözleşmesini 2 yıl uzatıyor.

KAPTANLARDAN BİRİNDEN DAHA DÜZENLEME

Berke Özer’in yanında, takım kaptanlarından Luccas Claro’nun sözleşmesi de 2 yıl süreyle uzatılıyor. Ayrıca, iki futbolcunun maaşlarında iyileştirmenin yapıldığı biliniyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.