Eyüpspor Emre Belözoğlu ile Anlaşmadı Açıklaması

Eyüpspor’da Selçuk Şahin’in görevinden ayrılması sonrasında teknik direktör arayışları sürüyor. Antalyaspor’dan istifa eden Emre Belözoğlu’nun Eyüpspor ile anlaştığına dair iddialar gündeme geldi. Kulüp asbaşkanı Fatih Kulaksız, bu iddialarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU İLE ÇALIŞMA YOK

Fatih Kulaksız, “Emre Belözoğlu ile ilgili bir çalışmamız yok. Bizim hafta başından beri yaptığımız çalışmalar var. Birçok teknik adam değerlendirdik” açıklamasında bulundu. Kulaksız, ayrıca mevcut durum itibarıyla önceliklerinin yabancı teknik direktör olduğunu belirtti.

YABANCI TEKNİK ADAM BAKIYORUZ

Asbaşkan, “Bu noktada çok bilgi kirliliği olduğu için sosyal medyada, açıklama gereği hasıl oldu. İlk tercihimiz yabancı hoca, kesin olmamakla beraber” ifadelerini kullandı. Van Bommel’in de listelerinde yer aldığını ifade eden Kulaksız, ancak onunla sözleşme imzalanma ihtimalinin çok yüksek olmadığını vurguladı. Selçuk Şahin ile yollarını ayıran Eyüpspor, ligdeki 8 maçında sadece 5 puan toplayarak 16. sırada bulunuyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.