Fas Efsanesinden En-Nesyri’ye Premier Lig Tavsiyesi

EN-NESYİRİ’NİN ADI SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARIYLA ANILIYOR

Fenerbahçe’nin bu sezon başında Sevilla’dan transfer ettiği Youssef En-Nesyri, Suudi Arabistan kulüpleriyle gündeme geliyor. Sarı-lacivertlilerin, kendisine rekor bir bonservis teklifi gelmesi durumunda oyuncuyu satmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Bu bağlamda, En-Nesyri’ye sürpriz bir öneri geldi. AfricaFoot’a konuşan Fas Milli Takımı’nın eski oyuncusu Salaheddine Bassir, En-Nesyri hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

DÜNYA KLASINDAKİ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Bassir, En-Nesyri’nin büyük bir zihinsel güce sahip olduğunu vurguladı. “Fas Milli Takımı ve Fenerbahçe’de yaşadığı eleştiriler ve baskılar fazlaydı. Kendisine inanan teknik direktörleri Mourinho ve Regragui’nin destekleriyle bu zorlukların üstesinden geldi ve dünya klasında bir forvet olduğunu kanıtladı” dedi. Ayrıca, En-Nesyri’nin sezona kötü başladığını belirten Bassir, “Ancak Mourinho’nun arkasındaki destekle geri döndü ve ideal bir forvet olduğunu gösterdi. Her forvette olmayan bir özelliği var; hücum aksiyonlarının yanı sıra defansif anlamda da takım arkadaşlarına yardımcı oluyor” şeklinde konuştu.

En-Nesyri’nin Fenerbahçe’den ayrılması gerekip gerekmediği sorulduğunda Bassir, “Son dönemde gelen teklifler En-Nesyri’nin sıradan bir forvet olmadığını gösteriyor. Kendisine İngiltere Premier Lig’ini seçmesini tavsiye ediyorum çünkü dünyanın en çok izlenen ligi ve genç yaşında kendisini geliştirme fırsatına sahip olabilir. Önümüzdeki 5 yıl boyunca üst seviyede futbol oynayabilir” ifadelerini kullandı.

SUUDİ ARABİSTAN’A GİTMEMESİNİ UMUT EDİYOR

Bassir, En-Nesyri’nin Suudi Arabistan’a gitmemesi konusunda temennide bulundu. “Umarım Suudi Arabistan Ligi’ne sırtını döner. Cristiano Ronaldo, Riyad Mahrez, Sadio Mane ve belki de ileride Mohamed Salah gibi büyük yıldızların bulunduğu o ligden ziyade İngiltere ona daha fazla katkı verecek” diyerek sözlerini tamamladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.