Fatih Ürek’in Sağlık Durumu Hakkında Spekülasyonlar Arttı

Fatih Ürek için umut dolu bekleyişte 9. gün geride bırakıldı. 15 Ekim’de kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü sanatçının doktorları, 72 saatin kritik olduğuna dikkat çekmişti. Entübe edilen Ürek, yaklaşık 200 saattir yoğun bakımda tedavi ediliyor. Ürek’in uyandırılmasıyla ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Doktorların sessizliğini koruduğu süreçte, sanatçı için umutların azaldığına dair haberler gündeme geliyor.

SON DURUM HAKKINDA BİLGİLER Üzerinde yapılan kritik müdahaleyle kalbi yeniden çalıştırılan 59 yaşındaki sanatçı, 15 Ekim’den bu yana yoğun bakımda. Doktorların çabaları sırasında, 72 saatlik kritik dönem çoktan geride kalmış durumda; şimdi ise toplamda 200 saate ulaşılmış durumda.

NE ZAMAN UYANDIRILACAK? Çalışmalar neticesinde, 72 saatlik süreç tamamlanınca Fatih Ürek’in sağlık durumunda beklenen ilerlemenin sağlanamaması nedeniyle sanatçının uyandırılmasına henüz karar verilmedi. Bu hafta içinde uyandırılması bekleniyordu ancak şu ana kadar olumlu bir gelişme yaşanmadığı için durum değişmedi. Fatih Ürek’in ne zaman uyandırılacağına dair kesin bir bilgi mevcut değil.

BEYİN ÖLÜMÜ İDDİALARI Üzerinde çok sayıda spekülasyon yapılan Fatih Ürek’in durumu hakkında bazı iddialar gündeme geldi. Bunlardan biri beyin ölümünün gerçekleştiği yönündeki ifadelerdi; ancak bu iddialar yalanlandı. Doktorların sürecin gelişimi hakkında herhangi bir açıklama yapmamaları, yeni spekülasyonların doğmasına neden oluyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.