Fenerbahçe 29 milyon TL sermaye artırdı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in canlı yayında Galatasaray'ın UEFA'nın yaptırımlarını açıkladığı sırada Fenerbahçe Kulübü borsaya tam 11 bildirim yaptı.

Sarı-lacivertliler 29 milyon TL sermaye arttırımına gidildiğini açıkladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklama şu şekilde:

Yönetim Kurulumuzun bugünkü toplantısında; Şirketimizin, 125.000.000 (Yüzyirmibeşmilyon ) TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, her biri 1 (bir) TL nominal değerde 25.000.000 (Yirmibeşmilyon) TL olan Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanmak suretiyle, nakit (bedelli) 4.000.000 (DörtMilyon) TL (%16) artırılarak 29.000.000 (Yirmidokuzmilyon) TL'sına çıkarılmasına, iş bu sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek 1 (bir) TL nominal değerli toplamda 4.000.000 (DörtMilyon) adet payların B grubu, imtiyazsız ve Borsada işlem gören nitelikte olmasına, artırılan 4.000.000 (Dörtmilyon) TL nominal değerli payların, halka arz edilmeksizin yurt içinde ve/veya yurt dışında tahsisli olarak satılmak üzere ihraç belgesinin onaylanması için Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")'na başvurulmasına karar verilmiştir. Söz konusu sermaye artışına ilişkin başvurumuz bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na iletilmiştir.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ferrari Amalfi ile Otomobil Dünyasında Yeni Bir Dönem

Ferrari, ultra zenginler için tasarladığı yeni modeli Amalfi'yi Türkiye'de ön siparişe sundu. 640 HP'lik motoru ve şık tasarımıyla 45 milyon TL'den satışa çıkacak.

Şişli’deki Kaza: Direksiyon Hakimiyeti Kaybı ve Senkop Savunması

İstanbul Şişli'de bir otomobilin yayalara çarparak 2 can kaybına neden olduğu kazada, sürücü bayıldığını ve olayı hatırlamadığını belirtti.

Bahçeli’den 4 Ocak Mitingine İlişkin Açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin 4 Ocak 2026'da Diyarbakır'da gerçekleştireceği miting hakkında, ifade ve toplanma özgürlüğünün anayasal bir hak olduğuna dikkat çekti.

Güllü Cinayeti Dosyasında Şok İtiraf: Tutuklamalar Devam Ediyor

Ünlü sanatçı Güllü'nün vefatıyla ilgili soruşturma ilerliyor; kızı Tuğyan Ülkem Gülter tutuklandı. Seda Sayan, Güllü ile ilgili açıklamalarda bulunarak gündeme damga vurdu.

Hakan Fidan’dan SDG’ye Kritik Uyarılar Geliyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin Suriye Demokratik Güçleri'ne karşı yeni bir askeri operasyon planlamadığını belirtti, ancak sabrının sona erdiğinin altını çizdi.