FENERBAHÇE’DE TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR
Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği 3 yıldız oyuncunun durumu merak konusu. Transfer tahtasının kapanmasına kısa bir süre kala, takımdan ayrılacak oyuncuların belirlenmesi bekleniyor. Mourinho’nun, Serdar Aziz, Emre Mor ve Samet Akaydın’a yönelik kararları, takımlar arasında transfer spekülasyonlarına neden oluyor.
AYRILIK SÜRECİ HIZLANIYOR
Jose Mourinho’nun, Fenerbahçe’nin kamp çalışmalarında performanslarını yeterli bulmadığı Serdar Aziz, Emre Mor ve Samet Akaydın’a başka takımlardan ilgi olduğu belirtiliyor. Fotomaç’ta yer alan habere göre, Serdar Aziz için Eyüpspor, Sivasspor ve Hatayspor’un, Emre Mor için ise Hatayspor ve Sivasspor’un talip olduğu biliniyor. Ayrıca Samet Akaydın için de Çaykur Rizespor’un teklifte bulunduğu bildiriliyor. Bu oyuncuların kaderi ise 13 Eylül Cuma günü netlik kazanacak.
TEKLİFLER BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAK MI?
Fenerbahçe’de Mourinho’nun planlarına uymayan 3 oyuncunun takımdan ayrılması durumunda, hangi takımlara transfer olacakları merak konusu. Şu anda oyuncuların transferine ilişkin resmi bir açıklama olmasa da, takımlar arasında yapılan tekliflerin oyuncuların beklentilerini karşılayıp karşılamayacağı belirsizliğini koruyor. Taraftarlar, bu oyuncuların ayrılık kararlarının ve transfer süreçlerinin nasıl ilerleyeceğini heyecanla bekliyor.
“Fenerbahçe’de 3 yıldız için kritik karar! Mourinho’nun resti çekti”