“Fenerbahçe’de Boca Juniors ile yaşanan unutulmaz kriz!”

FENERBAHÇE’NİN MEDİNA TRANSFERİNDEKİ SON DURUM
Fenerbahçe, Arjantin ekibi Boca Juniors’tan Cristian Medina’yı transfer etmek için büyük çaba sarf etti ancak sezon başında oyuncuyu takıma dahil edemedi. Sarı-Lacivertliler, Medina için 15 milyon Dolar ve sonraki satıştan %20 pay teklif etmişti fakat Boca Juniors’ın tutumu nedeniyle anlaşma sağlanamadı. Medina’nın transferi için yapılan pazarlıklarda ise talihsiz bir hata ortaya çıktı. Boca Juniors Sportif Direktörü’nün Fenerbahçe’ye göndermesi gereken e-postada “Fenerbahçe” yanlışlıkla “Fenerbache” şeklinde yazılınca belgenin iletilmediği anlaşıldı.

MEDİNA’NIN DURUMU VE BEKLENTİLER
Cristian Medina’nın Fenerbahçe’ye transferi için yapılan anlaşmanın tıkanmasının ardından genç oyuncu oldukça sinirlendi. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun ocak ayında Sarı-Lacivertli takıma katılması bekleniyor. Fenerbahçe, Medin’a yaptığı teklifi ocak ayında tekrarlamayı planlıyor ancak bu sefer daha düşük bir rakamla karşılık gelebilir. Geçmişte Rade Krunic transferinde benzer bir strateji izleyen Fenerbahçe, Milan’a yüksek rakamlar teklif etmek yerine uygun bir anlaşma yapma yolunu tercih etmişti.

HATA SONUCU OLUŞAN BEKLENMEDİK DURUM
Boca Juniors ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın sonuçsuz kalmasında yaşanan hata, taraflar için istenmeyen bir duruma sebep oldu. E-posta ile ilgili yaşanan bu aksaklık, Medin’a transfer sürecinde beklenmedik bir engel oluşturdu. Ancak her ne olursa olsun, Medina’nın ocak ayındaki transfer döneminde Fenerbahçe’ye katılması bekleniyor ve Sarı-Lacivertliler bu transferi gerçekleştirmek için kararlılığını sürdürüyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.