Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi 403. Maçını Oynadı

DERBİ NİN TARİHİ BİLGİLERİ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile Galatasaray, 403. kez karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’ndaki bu önemli karşılaşma, saat 20.45’te başladı. Hakem Cihan Aydın, maçın yönetimini üstlenirken, yardımcı hakemler Deniz Caner Özaral ve Volkan Ahmet Narinç oldu.

STADYUM ATMOSFERİ

Kadıköy’deki derbi öncesi stadyumda heyecan dorukta. Bu maça özel olarak hazırlanan şarkılar hoparlörlerden çalındı. Jose Mourinho’nun “We are clean” (biz temiziz) sözleri yankılandı ve bu anlara Özdemir Erdoğan’a ait ünlü ‘Gurbet’ müziği eşlik etti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Keykubat Mahallesi’nde Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucu biri kaldırıma savrulan otomobil, yaya 2 kişiye çarparak 4 yaralıya yol açtı.

Motosiklet Denetiminde 2 Milyon 288 Bin Lira Ceza

Manisa'da gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 1.874 araç kontrol edilerek, 622 sürücüye toplamda 2.288.441 TL ceza kesildi; 37 araç trafikten men edildi.

Başakşehir İkitelli OSB’de Ayakkabı İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı

Başakşehir'deki Aymakop Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalatında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir müdahaleyle söndürdü.

Kahramanmaraş’Ta Trafik Kazasında Üç Kişi Yaralandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla attı, üç kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Galatasaray İdmanları Kemerburgaz’da Devam Ediyor

Galatasaray, Kasımpaşa ile oynayacağı maç için 17. haftanın hazırlıklarına antrenmanla start verdi.