“Fenerbahçe İçin Her Şeyimi Vereceğim”

ALVAREZ’İN İLK İZLENİMLERİ

Fenerbahçe’nin, İngiltere’nin West Ham United takımından satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığı 27 yaşındaki Meksikalı futbolcu Edson Alvarez, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Alvarez, kendisi için her şeyin bu zamana kadar olumlu ilerlediğini ifade etti. “Büyük bir kulübe geldiğiniz zaman harika bir taraftar kitlesinin olmasını bekliyorsunuz. Ben de bunu bekleyerek buraya gelmiştim ve tam da beklediğim gibi bir şey gördüm. Harika taraftarlarımız var. İlk günden beri bana çok fazla sevgi gösterdiler ki bir futbolcu olarak bu da benim için çok önemli çünkü bu sevgiyi hissettiğim zaman sahada elimden gelenin en iyisini yapmam kolaylaşıyor. Şehirle ilgili de konuşabilirim. Şehir gerçekten inanılmaz. Çok güzel. Hava da harika. Takım arkadaşlarımla tanıştım, hepsi çok iyi insanlar. Dolayısıyla her şey çok pozitif” dedi.

FENERBAHÇE’NİN BÜYÜKLÜĞÜ

Transfer süreci hakkında da bilgiler veren Alvarez, “Buraya gelmeden önce bu kulübün ne kadar büyük olduğunu biliyordum. Bu sadece Meksika’da bilinen bir şey değil. Zaten herkes Fenerbahçe’nin büyüklüğünü biliyor. Gelmeden önce bazı eski takım arkadaşlarımla konuştum. Dusan Tadic ile Ajax’ta beraber oynamıştık. Kendisinden birazcık daha bilgi aldım, özellikle İstanbul’u sordum çünkü ailem için de yaşayacağımız şehir çok önemli. Sadece güzel şeyler söyledi, bu da buraya gelme konusunda beni daha da istekli yaptı” şeklinde konuştu.

ATRMOFERİ YORUMLADI

Kocaelispor maçını tribünden takip eden Edson Alvarez, atmosferle ilgili övgü dolu sözler sarf etti. “Buraya gelmeden önce herkes bana taraftarlarımızın inanılmaz olduğunu söylemişti. 90 dakika boyunca takımı desteklediğini anlattılar. Ben de buna tribünden izlediğim ilk maçta şahit oldum. Her an maçın içindeler, sürekli takımı destekliyorlar. Ben de bir Latin futbolcu olarak bundan çok keyif alıyorum. Bu sebep beni bu kulüp ve taraftarlar için daha çok savaşmaya itiyor” şeklinde görüş belirtti. Ayrıca, stattaki atmosferin ailesi üzerinde de ciddi etki bıraktığını ifade eden Alvarez, “Eşim de gördüğü atmosferden çok etkilendi. Aslında bu tarz atmosferler Meksika’da, Latin Amerika’da yaygın bir şeydir. Böyle bir atmosfer görmek beni de evimde hissettirdi ve bir an önce sahaya çıkma isteği uyandırdı” dedi.

KUPA HEDEFİ

Edson Alvarez, Fenerbahçe’de kupalar kazanmayı hedeflediklerini vurguladı. Forma giymek için sabırsızlandığını belirten Alvarez, “Benfica maçında oynayamayacağım ama tüm kalbimle takım arkadaşlarımı destekleyeceğim. Takımımızı izledim, çok büyük ve iyi oyuncularımız var. Bir an önce oynamak için çok heyecanlıyım. Kupalar kazanmak istiyoruz, hedeflerimiz bu yönde. Umarım taraftarlarımıza mutluluk verebiliriz” ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli taraftarlara da mesaj veren Edson Alvarez, “Taraftarlarımıza saha içerisinde nasıl bir oyuncu olduğumu oyunumla göstermek istiyorum. Benden şunu bekleyebilirler, sahada her zaman özverili ve sorumluluk alan bir futbolcu olacağım. Sorumluluğumun büyük olduğunun farkındayım ama bu takım için her şeyimi vereceğim. Ben ve ailem ilk günden itibaren taraftarlarımızın gösterdiği sevgiyi hissettik. Bu beni daha da motive ediyor. Taraftarlarımız için sahada savaşacağım” diyerek konuşmasını tamamladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.