Fenerbahçe Maçı İçin Beklentiler Yükseliyor

MAÇ HAZIRLIĞI VE ŞEHİRİN İLGİSİ

Samsunspor’un başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig’in 9. haftasında gerçekleşecek Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, “Fenerbahçe maçını tüm şehir iple çekiyor. Bugün maç biletleri satışa çıktı. Yüzlerce insan bilet kuyruğunda. Reklam oldu” şeklinde ifadeler kullandı.

FENERBAHÇE MAÇI VE YILDIZLAR

Yıldırım, ayrıca Fenerbahçe’nin büyük bir takım olduğunu belirterek, “Bana göre Türkiye’nin en büyüğü” dedi. Bu ifadelerle birlikte, Samsunspor’un Fenerbahçe karşısında alacağı sonuç için beklentilerini dile getirdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.