Fenerbahçeli futbolcu Wiel dolandırıldı!

Büyük şok. Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Van Der Wiel dolandırıldı. Wiel, avukatıyla birlikte suç duyurusunda bulundu.

A Haber'e konuşan Van der Wiel'in açıklamaları şöyle:

Futbol kariyerim için Türkiye'ye geldim. Türkiye'nin insanlarını seviyorum. Ümit Akbulut'la tanıştım. İş yapmayı teklif etti. Organizasyon yapacağım diye para istedi. 4 ay içinde sürekli para verdim. 4.5 milyon dolar kadar para verdim. "En son 600 bin dolar daha vermen lazım, burası Türkiye verdiğin paraları unut" dedi.
Wiel şöyle devam etti, "Bir insan özel hayatında böyle dolandırılınca futbol hayatı dahil bütün hayatı etkileniyor. Ben burada futbol oynamayı ve yatırım yapmayı düşündüm ama maalesef böyle kötü bir insanla karşılaştım. Justin Bieber'ı getireceğini söyledi bu isimleri kullanarak beni kandırdı. Türk adaletine güveniyorum bu tarz dolandırıcıları

Van Der Wiel avukatıyla birlikte Asayiş Şube'ye başvurdu.

MİLLİYET

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.