Feyza Civelek’ten Yeni Aşk Açıklaması

AŞK İTİRAFIYLA GÜNDEM OLDU

Farklı tarzıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu Feyza Civelek’ten aşk itirafı geldi. “Acemi Cadı”, “Adını Feriha Koydum”, “Güllerin Savaşı”, “Bir Umut Yeter” gibi projelerle adını duyuran Feyza Civelek, şimdilerde “Kızılcık Şerbeti” dizisinde Nilay karakterini canlandırıyor. Son dönemde yapmış olduğu açıklamalar gündeme oturdu.

Geçtiğimiz haftalarda aldatıldığını belirten Civelek, “Birçok kadının yaşadığı ihanet sebebiyle ben de erkek arkadaşım ile ayrılık kararı aldım. Karaktersiz birisiymiş, demek ki doğru tanıyamamışım. İyi ki de böyle oldu ve ben yakaladım. Aksini düşünmek istemiyorum.” ifadelerini kullandı. Bununla beraber eski sevgilisi için “Maymun suratlıydı evet, çok çirkindi. Seninle birlikte olduğum güne lanet olsun ama belki de iyi ki hayatıma girdi. Senin gibi bir insanın tecrübesini kazandım. Asla senin gibi bir insanla bir daha aynı sokakta yürümeyeceğimi de anlamış oldum.” şeklinde konuştu.

YENİ İLİŞKİSİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Sibel Arna’nın YouTube kanalına konuk olan Civelek, ilişkisi ile ilgili bilgiler verdi. Civelek, “2024 yılı hem zor hem çok güçlendiğim bir yıl oldu. 4-5 ay önce 2 yıllık bir ilişkim vardı. O bitti, doğru bir insan değilmiş. Yanlış bir insan için aşka küsmeyi tercih etmiyorum. Şu an görüştüğüm biri var. Temkinli bir şekilde hareket edeceğim.” dedi.

NİLAY İLE BENZERLİKLERİNDEN BAHSETTİ

Nilay karakteri ile kendisi arasındaki benzerlikleri anlatan Civelek, “Herkes siyah beyaz… Ben farklılığımı seviyorum. Çoğu insanla anlaşıyorum. En orijinal tarafım açık sözlüyüm, hiç hin bir insan değilim. Nilay ile o özelliğim benziyor. Nilay biraz kötü bir karakter. Kötü ama sevimli. Şu an oynadığım rolü çok seviyorum.” ifadelerini kullandı.

Civelek, “İleride en büyük hayalim uzaya gitmek. Astronot olmak çok istiyordum bu yüzden Amerika’ya taşınmak istiyordum. Çocuk istemiyorum hiçbir zaman ama evlilik istiyorum.” diyerek geleceğine dair hayallerini de paylaştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’den İki Futbolcu Afrika Uluslar Kupası İçin Ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle İstanbul'dan ayrıldı.

Özgür Özel Açıkladı: Asgari Ücret 39 Bin TL Olmalı

CHP Lideri Özgür Özel, Kayseri'deki mitingde asgari ücretin 39 bin lira olması gerektiğini, işverenin yükünün prim desteğiyle 29 bin liraya indirilebileceğini açıkladı.

Sentinel Uyduları İle Konya ve Bursa’da Deformasyon Keşfi

Yapılan uydu incelemeleri, Konya ve Bursa ovalarında yıllık 5–10 santimetre arasında yer altı çöküntüleri tespit etti. Uzmanlar, yer altı suyu kullanımı ve fay hareketlerinin risk taşıdığına dikkat çekti.

İBB Meclisinden İSPARK Otopark Ücretlerine Zam Kararı

İBB Meclisi, İSPARK'taki otopark ücretlerini bölgelere göre artırarak 12 saatlik ücretin 550 liraya kadar yükselmesini onayladı.

Güllü Olayında Üçüncü Kişi İddiası Gündemde

Yalova'da ünlü şarkıcı Gül Tut, namıdiğer Güllü'nün ölümü üzerine kızı Tuğyan Ülkem Gülter "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Oğulları Tuğberk hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.