G.Saray derbisinde futbolcularda silah vardı

Fenerbahçe’de 1993-1995 sezonunda forma giyen Danimarkalı eski milli futbolcu Brian Steen Nielsen ülkesinin önde gelen tabloid gazetelerinden Ekstra Bladet’e Türkiye’de oynadığı dönemde yaşadıklarıyla ilgili şok açıklamalar yaptı.

Ekstra Bladet gazetesinin önceki gün Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için Türkiye’ye gönderdiği muhabiri Jan Kjeltoft imzasıyla verilen haberde, Nielsen’in Galatasaray derbisine giderken bazı arkadaşlarının çantalarında içi dolu tabancaların bulunduğunu söylediği ifade edildi.

İdmanda bile yanlarında

Takım arkadaşlarının silahının olmasının normal olmadığını söyleyen Nielsen, antrenmana da silahla geldiklerini ve normal bir günde kulüpteki silah dolabına şarjörlerin kilitlendiğini dile getirdi. Nielsen’in korkusuz bir futbol savaşçısı olduğu yorumunun yapıldığı haberde, ünlü futbolcunun Türk futbol kültürü ve tutkusunun kendisini çok etkilediğini ve bundan hayatı boyunca büyük mutluluk duyduğu belirtildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Akçakoca’da Rüzgar Dalga Yüksekliğini 5 Metreye Çıkardı

Akçakoca'da etkili olan kuvvetli rüzgar, denizde dalgaların yükselmesine neden oldu. Kıyıdaki dalgakıranları aşan dalgalar karşısında balıkçılar tedbir aldı.

Rusya’dan Ukrayna’ya Sert Uyarı Geldi

Kremlin Sözcüsü Peskov, Zelenskiy ve Trump görüşmesini değerlendirerek, Ukrayna'nın anlaşma yapmaması durumunda daha fazla toprak kaybedeceği uyarısında bulundu.

Türkiye’nin Fiyat Düzeyi Endeksinde 2024 Sonuçları Açıklandı

TÜİK'in raporuna göre, Türkiye'de en yüksek fiyat düzeyi İstanbul'da bulunuyor. Bu rapor, Türk Lirası'nın bölgesel satın alma gücünü analiz ediyor.

Ukrayna’ya Destek İçin Avrupa’dan Paris Adımı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Ocak ayının başında Paris'te Gönüllüler Koalisyonu ile Ukrayna'ya destek için anlaşma sağlama amacıyla bir toplantı düzenleyecek.

UBS Altın Piyasası Tahminini Yükseltti

Bir finans kuruluşu, altın fiyatları için 2026'da 5 bin dolar hedefi belirledi. Ancak yıl sonunda fiyatlarda hafif bir düşüş bekleniyor.