2025-2026 SEZONUNUN HEYECANI
Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun heyecanı devam ediyor. Ligin 7. hafta mücadelesinde, Joao Pereira yönetimindeki Alanyaspor, Okan Buruk’un idaresindeki son şampiyon Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Maç, hakem Zorbay Küçük’ün düdüğüyle Alanya Oba Stadyumu’nda başladı. Galatasaray, rakibini 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.
GALATASARAY’IN GALİBİYET GOLÜ
Galatasaray’a galibiyeti getiren tek gol, 23. dakikada Mauro Icardi’den geldi. Arjantinli yıldız, bu sezon ligdeki 5. golünü attı. Icardi’nin golünde asist yapan isim ise Wilfried Singo oldu.
Sarı-kırmızılı takım, çıktığı son 32 deplasman maçında da gol atarak lig tarihinin en uzun serisini yakaladı.
7’DE 7 BAŞARI
Bu galibiyetle Galatasaray, lig tarihinde bir sezona 7’de 7 ile başlayarak 21 puana ulaştı. Alanyaspor ise 9 puanda kaldı.
GELECEK HAFTA DERBİ HEYECANI
Galatasaray, hafta arasında Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’u konuk edecek. Ayrıca, ligin bir sonraki haftasında derbide Beşiktaş’ı ağırlayacak. Alanyaspor ise bir sonraki haftada Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.