Galatasaray Akhisar ile yenişemedi: 1-1

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. haftasında Galatasaray, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

E Grubu'nda liderliği garantileyerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Galatasaray, 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı.

Gruptan çıkmak için mutlak kazanması gereken Akhisar Belediyespor, karşılaşmanın 26. dakikasında Abdulkadir Özdemir'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole sarı-kırmızılılar 39. dakikada Umut Bulut ile cevap verdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya daha etkili başlangıç yapan Galatasaray, özellikle Umut Bulut ile Akhisar Belediyesi karşısında birçok net pozisyonlar buldu. Yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Galatasaray, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Bu arada Galatasaray'da kaleci Cenk Gönen, karşılaşmanın 33. dakikasında Mervan Çelik'le girdiği ikili mücadelede kafasına aldığı darbeyle sakatlandı ve yerini Eray İşcan'a bıraktı.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 13'e çıkartırken, Akhisar Belediyespor ise 5 puanla 3. sırada bulunuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ferrari Amalfi ile Otomobil Dünyasında Yeni Bir Dönem

Ferrari, ultra zenginler için tasarladığı yeni modeli Amalfi'yi Türkiye'de ön siparişe sundu. 640 HP'lik motoru ve şık tasarımıyla 45 milyon TL'den satışa çıkacak.

Şişli’deki Kaza: Direksiyon Hakimiyeti Kaybı ve Senkop Savunması

İstanbul Şişli'de bir otomobilin yayalara çarparak 2 can kaybına neden olduğu kazada, sürücü bayıldığını ve olayı hatırlamadığını belirtti.

Bahçeli’den 4 Ocak Mitingine İlişkin Açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, DEM Parti'nin 4 Ocak 2026'da Diyarbakır'da gerçekleştireceği miting hakkında, ifade ve toplanma özgürlüğünün anayasal bir hak olduğuna dikkat çekti.

Güllü Cinayeti Dosyasında Şok İtiraf: Tutuklamalar Devam Ediyor

Ünlü sanatçı Güllü'nün vefatıyla ilgili soruşturma ilerliyor; kızı Tuğyan Ülkem Gülter tutuklandı. Seda Sayan, Güllü ile ilgili açıklamalarda bulunarak gündeme damga vurdu.

Hakan Fidan’dan SDG’ye Kritik Uyarılar Geliyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin Suriye Demokratik Güçleri'ne karşı yeni bir askeri operasyon planlamadığını belirtti, ancak sabrının sona erdiğinin altını çizdi.