Galatasaray-F.Bahçe derbisi için şok iddia

Güvenlik gerekçesiyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının tarihi çok tartışılmış, TFF 13 Nisan Çarşamba gününde karar kılmıştı. "Hangi gün oynanacak" sorusu yerini "Saat kaçta oynanacak" tartışmalarına bırakacak gibi. Bu konuyla ilgili son iddia karşılaşmanın gündüz saatlerinde oynanabileceği yönünde… İl Güvenlik Kurulu'nun maçı gündüz oynatma seçeneğini masada tuttuğu ve bu konuyla ilgili kesin kararı henüz vermediği öğrenildi.

Stat çevresinin kontrolünün daha kolay sağlanabileceği gerekçesiyle, düşük de olsa gündüz derbisi ihtimalinin bulunduğu gelen haberler arasında. Ancak hafta içi gündüz maçına çalışan ve öğrenci olan taraftarların gelebilmesi zor görünüyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki son gündüz maçı 12 yıl sezon önce pazar günü oynanmıştı. 2003-2004 sezonunda G.Saray'ın ev sahipliğinde Olimpiyat Stadı'ndaki maç 2-2 bitmişti.

SABAH

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.