Galatasaray, Fenerbahçe’yi yendi ve rekorunu egale etti!

Galatasaray, Fenerbahçe’yi 3-1 Mağlup Ederek Deplasman Rekorunu Eşitledi
Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Bu galibiyetle birlikte Sarı-Kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı son 12 lig maçını kazanarak dikkat çeken bir başarıya imza attı.

Fenerbahçe’ye Ait Olan Rekoru Eşitledi
Galatasaray’ın son dönemdeki üstün performansı, Fenerbahçe’ye ait olan Süper Lig rekorunu egale etmesini sağladı. Fenerbahçe, geçmiş yıllarda üst üste 12 deplasman galibiyeti elde ederek bu alanda Türk futbol tarihinde önemli bir yer edinmişti. Ancak Galatasaray, son dönemdeki istikrarlı performansıyla bu rekora ortak oldu.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.