Galatasaray, Osimhen için rekabet ediyor

GALATASARAY’IN HEDEFİ OSIMHEN’İN BONSERVİSİ

Süper Lig’de şampiyonluğu elde eden Galatasaray, gözünü Osimhen’in bonservisini almaya dikti. Sarı kırmızılılar, 25. şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Nijeryalı futbolcuyu taraftarlarının sevgilisi haline getirmiş durumda. Her maç sonrası Osimhen’e büyük destek sunan taraftarlar, bu transferin gerçekleşmesini büyük bir heyecanla bekliyor.

CHELSEA’DAN GÜNDEME DAMGA VURAN PAYLAŞIM

Galatasaray, Osimhen’in bonservisini Napoli’den almak istiyor. Ancak, bu transfer için büyük kulüplerle kıyasıya bir rekabet içinde bulunuyor. Bu kulüplerden biri olan Chelsea, son gece yaptığı paylaşım ile Galatasaray taraftarının yüreğini ağzına getirdi. Chelsea, Osimhen’in taktığı maskeye benzer bir maskenin fotoğrafını Ekvador bayrağı emojisi ile sosyal medyada paylaştı. Galatasaray taraftarları, bu paylaşımın Osimhen için yapıldığını düşündü, fakat bu paylaşımın aslında İngiliz ekibinin Ekvadorlu futbolcusu Moises Caicedo ile ilgili olduğu daha sonrasında anlaşıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Büyükçekmece’ye Kayıp Kadın Cinayeti Davasında Gelişmeler

Büyükçekmece'de bulunan Sedef Güler'in cinayetiyle ilgili devam eden davada, sanıklardan biri, suçlamaları reddederek akıl sağlığını kaybettiğini öne sürdü.

Zeytinburnu’nda Beton Dökülmesi Araçları Hasara Uğrattı

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm sürecindeki bir binanın çatısından düşen beton parçaları park halindeki üç araca zarar verdi, şans eseri yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Adana’da Halk Otobüsünde Şoförle Yolcu Kavgası

Adana'da bir halk otobüsünde şoför ve kadın yolcu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Kadın Yolcu İle Sürücü Arasında Kavga Çıktı

Adana'da, halk otobüsünde şoför ile bir kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Olay, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve kavga haline dönüştü.

Yeni Vergi Paketi ile Harç ve Emlak Vergisi Düzenlemeleri

Yeni vergi paketi, TBMM'de onaylanarak yürürlüğe girdi. Araç alım-satımında harç alınacak, emlak vergisi artışı yüzde 100 ile sınırlanacak. Kamuya 250 milyar lira kaynak sağlanması planlanıyor.