Galatasaraylı yöneticilerin yüzüne kapattı

Belçika ekiplerinden Club Brugge’e kiralanan Mbaye Diagne, Galatasaraylı yöneticilerin yüzüne kapattı.

Galatasaray’ın Belçika ekiplerinden Club Brugge’e kiraladığı Mbaye Diagne, kulüp yöneticileriyle yaptığı telefon konuşmasıyla şok etti. Golcü futbolcunun Anderlecht yöneticileriyle telefonla konuştuğu sırada “Acil işim var” diyerek telefonu kapattığı ortaya çıktı.

Galatasaray, Falcao ve Andone transferlerinin ardından Mbaye Diagne’yi Club Brugge’e kiraladı. Gece yarısı transferi KAP’a bildirilen Diagne’nin yaptığı hareket ise şok etti.

Belçika basınında yer alan habere göre golcü futbolcu Anderlecht yöneticileriyle telefonda konuşurken bir anda görüşmeyi sonlandırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan yönetici, “Her konuda anlaşma sağlamıştık. Protokolü imzalayalım ve hangi forma numarasını istersin diye sormuştuk, acil bir işim çıktı diyerek telefonu kapattı. Acil işi Club Brugge ile sözleşme imzalamakmış” ifadelerini kullandı.

MİLLİYET

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.