Gazlı İçecekler Yeniden Zamlandı

YÜKSEK ENFLASYON VE DÖVİZ KURLARININ ETKİLERİ

Türkiye’de artan enflasyon ve döviz kurlarındaki rekor seviyeler, ekonomi üzerinde büyük bir etki yaratıyor. Ekonomideki dengesizlikler sonucunda, birçok ürün ve hizmet peş peşe zamlarla karşılaşabiliyor. Zam süreci, hız kesmeden devam ederken, gazlı içecekler de bu süreçten etkilenmiş durumda.

GAZLI İÇECEK FİYATLARI YÜKSELDİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, alkollü içki ve sigaraların ardından Coca Cola grubuna ait gazlı içeceklerde de zam yapıldığını duyurdu. Dündar’ın verdiği bilgiye göre, yeni zamlı fiyatlar şu şekilde oluştu: 1 litrelik gazlı içecek 50 lira, 1,5 litrelik gazlı içecek 55 lira, 330 ml kutu gazlı çeşitler 45 lira, 300 ml kutu gazlı çeşitleri 35 lira ve 450 ml pet gazlı çeşitler 45 lira. Dündar, bu zamların 5 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacağını belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım Açıklama Yaptı

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, İsrail ile yapılan ateşkes anlaşmasına uydiklarını belirtti ancak saldırıların devam ettiğini ifade etti.