YILMAZ MORĞUL, BODRUM’DA SAHNE ALDI
Magazin dünyasında son günlerde adından sıkça söz ettiren Yılmaz Morğul, Bodrum Gölköy’de bir mekanda sahne aldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Morğul, Bodrum’da işletmelerin uyguladığı yüksek fiyatlar konusunda eleştirilerde bulundu. Morğul, “Öyle fiyatlar isteniyor ki anlatamam. Bodrum çok pahalı, gitmeyin diyenleri anlamıyorum” dedi.
MÜZİK SEKTÖRÜNDEKİ FİYAT POLİTİKASI ELEŞTİRİSİ
Yılmaz Morğul, verdiği röportajda eğlence mekanlarının ve amfitiyatroların sanatçılardan talep ettiği astronomik ücretleri eleştirdi. Morğul, bu durumun müşterilere yansıdığını ve müzik sektörünü olumsuz etkilediğini dile getirdi. Morğul, “Benim çıktığım yerlerde her şey dahil fiyatlar çok uygun, sizin yüzünüzden müzik sektörü ölüyor” şeklinde sert ifadeler kullandı.
BÜLENT ERSOY’A YÖNELİK SERT ELEŞTİRİ
Yılmaz Morğul, sahnede Bülent Ersoy’a yönelik sert sözler sarfetti. Morğul, Ersoy’un “Dünya Güzellerim Tatilde” programındaki garsona yönelik sözlerini eleştirerek, “Bu ırkçılıktır” ifadesini kullandı. Morğul, “Garsona ‘Nerelisin?’ diye soruyor. Sonra ona ‘çirkinsin’ diyor. Doğu Anadolu’daki erkekler çirkin mi? Sen Allah’ın yarattığı bir kula nasıl çirkin dersin?” şeklinde konuştu.