Güllü Yalova’da Balkonundan Düşerek Hayatını Kaybetti

Güllü’nün Hayatını Kaybetmesi

“Arabeskin kraliçesi” olarak bilinen Güllü, Yalova’da bulunan evinin balkonundan düşerek, 52 yaşında hayatını kaybetti. Ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

YALOVA VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Yalova Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, 26 Eylül Cuma günü saat 01.28 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne “yüksekten düşme” ihbarı arrıdığı belirtildi. Olay yerine giden ekipler, Güllü’nün vefatını tespit etti. Ünlü sanatçının düşüşüyle ilgili intihar iddiaları gündeme geldi. Konuyla ilgili ünlü yapımcı Şahin Özer, ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

ŞAHİN ÖZER’DEN AÇIKLAMALAR

Güllü ile son görüşmesinde oldukça neşeli olduğunu ifade eden Şahin Özer, “Yeni albümü için iki gün önce beni aradı, yeni şarkılar için yardım istedi. Çok neşeliydi. Biliyorsunuz, ‘Kasımpaşalı’ şarkısıyla tanınmıştı. Bana ‘Ondan daha iyi bir şarkı var’ demişti. Kızı ile balkonda şarkı söylerken düşüp ölüyor… İntihar iddiaları kesinlikle doğru değil” şeklinde konuştu.

GÜLLÜ’NÜN ASİSTANINDAN AÇIKLAMALAR

Güllü’nün asistanı Deniz, Gel Konuşalım programında gece hakkında şunları söyledi: “Çok keyifli bir gece geçiriyordu, dengesini kaybedip düştü ve öldü. Kızı yanındaydı ve misafiri vardı. Herhangi bir sağlık sorunu yoktu. Kesinlikle intihar değildir.”

SANAT DÜNYASI YASA BOĞULDU

Güllü’nün vefatı, sanat dünyasında da büyük bir üzüntü yarattı. Ünlü isimler sosyal medyada taziyelerini paylaştı. Demet Akalın, “Alişan’ın telefonuna irkildim. İnanamadım, hatta anlamadım! Gitmiş olamazsın hayata bu kadar tutunmuşken, inanamıyorum… Hala çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin” dedi. Ceylan ise, “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Mustafa Sandal, ‘Güllü kıymetli bir sesti. Çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun’ ifadelerini kullandı.

Gonca Vuslateri, “Sabah sabah gözümü bu korkunç haberle açtım. Nasıl severim ben sesini. Arabeskin yaşayan en kıymetli sesi. Çok büyük bir talihsizlik bu. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin” derken, Mahsun Kırmızıgül, “Kalbimize dokunan sesiyle, şarkılarıyla acılarımıza ve sevinçlerimize eşlik eden Güllü de aramızdan ayrılmış. Çok üzgünüm… O, sadece güçlü bir ses değil; yüreğiyle de milyonların hayatına iz bırakan bir insandı. Ruhu şad olsun” şeklinde duygularını paylaştı.

Diğer sanatçılar da özlem dolu mesajlarıyla Güllü’nün anısını yaşatmaya devam etti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.