Hakkari Van Yolunda Feci Kaza İki Yaralı Hayatını Kaybetti

Kamyonetteki Yaralılar Tahliye Edildi

Hakkari-Van kara yolunun 7. kilometresinde meydana gelen kazada, kamyonet sürücüsü, dağdan kopan kaya parçalarından kaçmak amacıyla ani bir manevra gerçekleştirdi. Bu esnada kontrolünü kaybeden kamyonet, yaklaşık 200 metre yükseklikten Zap Suyu’na düştü. Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye jandarma, çevik kuvvet, arama kurtarma birimleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kamyonette mahsur kalan kişilere su yolu ile ulaşım sağlandı ve ekipler, araç içindeki 4 şahsı yaralı olarak kurtardı.

KURTARILAMAYAN YARALILAR

Yaralılara sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak talihsiz olayda, kamyonet sürücüsü Macit Dayan ile Sıtkı Dayan, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının sağlık durumunun ise iyi yönde ilerlediği bildirildi. Olayla ilgili resmi soruşturma süreçleri başlatıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.