Özel soslu Hatay döneri yapan Hat Döner, 33. şubesini Ağrı'nın Patnos ilçesinde açtı.
İstanbul, Bursa, Adana gibi bir çok bölgede hizmet veren Hat Döner, Patnos'taki 33. şubesiyle büyümeye devam ediyor.
"Hatay'ın meşhur tandırda pişen sıcak lavaşı üzerine dönerimizi ve sırrı sadece bizde saklı olan özel sosumuzu ilave ederek enfes lezzetler hazırlıyoruz" diyen Hat Döner'in genel müdürü Mehmet Beslekoğlu, Patnos'ta açılan şubenin büyük şehirlerdeki şubelerini aratmadığını söyledi.
MEHMET BESLEKOĞLU: DÖNERİN LEZZETİNE LEZZET KATTIK
Beslekoğlu, "döner lezzet ve çeşitliliğini Hatay'ın meşhur yöresel odun ateşinde pişen Lavaş’ı ile buluşturduk ve sırrı bizde saklı olan özel sos ile zenginleştirerek Döner’in lezzetine lezzet kattık. Uluslararası bir dünya klasiği ve spesiyalitesi olan döner kebabımız, değişik şekillerde yorumlanarak farklı isimlerle sunuluyor. Türk dönerini bölgesel bir lezzet olmaktan çıkarıp uluslar arası bir marka haline getirmek; Hat Döner’in en önemli misyonudur. Klasik dönere bambaşka bir bakış açısı ve zenginlik ile yaklaşan ve sürekli Ar-Ge çalışmaları ile yeni tatlarla müşterilerinin karşısına çıkan Hat Döner ekibinin her açtığı mağazada başarılı olması asla tesadüf değildir" diyor.
Daha açıldığı ilk günden itibaren Patnos şubesinin gördüğü rağbeti örnek gösteren Beslekoğlu, yeni girişimcilere "kapımız ardına kadar açık" mesajı veriyor. Beslekoğlu, "Lezzet – Hijyen ve Kaliteden asla taviz vermeden öncelikle İstanbul’da ve devamında ülke genelinde şubelerimizi çoğaltma yolculuğumuzda bize eşlik edecek ve misyonumuz ile heyecanımızı bizimle paylaşmak isteyenlere ve engel tanımayan girişimcilere kapımız ardına kadar açıktır" şeklinde konuştu.
MEHMET ÇİL: SİPARİŞLERE YETİŞMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Hat Döner Patnos şubesi yöneticisi Mehmet Çil de, Patnos'a nezih bir mekan kazandırdıkları için mutlu olduklarını anlattı. Çil, ilçe için böyle bir yere ihtiyaç olduğunu fark ettiklerini belirterek, bu ihtiyacı karşılamak için yaptıkları çalışmalar sonucunda Hat Döner'i Patnos'a kazandırmaya karar verdiklerini belirtti.
Patnos'a hizmet vermeye başlayan Hat Döner, daha açıldığı ilk günden itibaren ilçe halkından büyük rağbet gördü. Siparişlere yetişmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Mehmet Çil, ihtiyaçtan doğan Hat Döner şubesine teveccüh edileceğini önceden tahmin ettiklerini söyledi.
Hat Döner'in Patnos şubesinde çocuklar için özel oyun alanı ve yemek dışında da zaman geçirmek isteyenler için bir de kafe bulunuyor. Kafede sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra değişik tatlı seçenekleri de bulunuyor.
Telefon: (0.472) 616 70 00




then "Add to Home Screen"