Hekim Randevusu Almak Zor. AİLE HEKİMİNE GİDİN, HEMEN ALIN

MHRS SİSTEMİ ÜZERİNDEN RANDEVU SORUNLARI

Son dönemlerde pek çok vatandaş, MHRS sistemi aracılığıyla doktor randevusu bulmakta zorlandığını dile getiriyor. Randevu sorunuyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci, bazı değerlendirmelerde bulundu. Randevu bulma zorluğuna dair HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya’ya konuşan Bakan Yardımcısı, “Eğer doğrudan sisteme girip hekim randevusu almaya kalkıyorsa işi zor” şeklinde ifadesini kullandı.

AİLE HEKİMİ ÜZERİNDEN RANDEVU ALMAK DAHA KOLAY

Birinci, “Aile hekimlerimize randevuların ağırlıklı bölümünü ayırıyoruz. Onların kontenjanını yüksek tutuyoruz. Bir kişi kendisi sisteme girdiğinde alamayabilir. Ancak aynı hekim için randevuyu aile hekimine giderse hemen alabilir” sözleriyle aile hekimine yönelmenin daha iyi bir seçenek olduğunu belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Çakal’ın Programı Yayınlamadığı Açıklaması Gündem Oldu

Rap sanatçısı Emirhan Çakal, katıldığı bir programda dikkat çekici açıklamalar yaparak gündeme bomba gibi düştü. Özellikle Berfu Yenenler ile ilgili sözleri tartışmalara neden oldu.

Büyükçekmece’ye Kayıp Kadın Cinayeti Davasında Gelişmeler

Büyükçekmece'de bulunan Sedef Güler'in cinayetiyle ilgili devam eden davada, sanıklardan biri, suçlamaları reddederek akıl sağlığını kaybettiğini öne sürdü.

Zeytinburnu’nda Beton Dökülmesi Araçları Hasara Uğrattı

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm sürecindeki bir binanın çatısından düşen beton parçaları park halindeki üç araca zarar verdi, şans eseri yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

Adana’da Halk Otobüsünde Şoförle Yolcu Kavgası

Adana'da bir halk otobüsünde şoför ve kadın yolcu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Kadın Yolcu İle Sürücü Arasında Kavga Çıktı

Adana'da, halk otobüsünde şoför ile bir kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Olay, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve kavga haline dönüştü.