Hopi, 10’uncu yılı dolayısıyla başlattığı dönüşüm sürecinde ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, satış ve alternatif satış kanallarında daha bütüncül bir gelir modeli oluşturmak için Satış, Affiliate Marketing, Reklam Teknolojileri ve Reklam Satış ekiplerini yeni dönemde, Satış ve Ticari İş Ortaklıkları çatısı altında bir araya getirdi. Bu kapsamda, Satış ve Ticari İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcılığına Cenk Çınar atandı.
CENK ÇINAR PERAKENDEDE GÜÇLÜ BİR DENEYİME SAHİP
Saint Benoît Lisesi ve Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Çınar, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi’nde tamamladı. 16 yılı aşkın perakende deneyimine sahip olan Cenk Çınar, Esse, MediaMarkt ve Boyner gibi önemli markalarda kategori, marka yönetimi, satın alma ve satış alanlarında çeşitli görevler üstlendi. Hopi’nin kuruluşundan bu yana şirketin büyüme yolculuğunda aktif rol alan Çınar, 2021 yılından bu yana Ticari İş Ortaklıkları Direktörü olarak görev yapıyordu.
CENK ÇINAR YENİ GÖREVİYLE HOPİ’Yİ BÜYÜTECEK
Ekim 2025 itibarıyla yeni görevine başlayacak olan Cenk Çınar, satış organizasyonu, ticari iş ortaklıkları, alternatif kanallar, reklam satışı ve teknolojilerinden sorumlu olacak. Çınar liderliğindeki Hopi, çok kanallı satış stratejileri, yenilikçi gelir modelleri ve veri odaklı iş birlikleri ile ekosistemini genişletmeyi ve perakende teknolojileri alanındaki liderliğini daha da pekiştirmeyi amaçlıyor.