HSBC’nin Borsa İstanbul İşlemleri Açıklandı

BIST100 ENDİKSİ DÜŞÜŞLE KAPANDI

BIST100 endeksi, günü yüzde 0.44 düşüş ile 10.076,99 puandan tamamladı. Toplam işlem hacmi ise 102,093 milyar TL olarak kaydedildi.

HSBC’NİN ALIM VE SATIM YAPTIĞI HİSSELER

İngiltere merkezli çok uluslu yatırım bankası HSBC’nin Borsa İstanbul’da bugün gerçekleştirdiği işlemler kapsamında, hacim bazlı alım ve satım yaptığı hisseler şu şekilde belirlendi:

HSBC’nin en çok alım yaptığı 5 hisse şunlar oldu: KCHOL, GLRMK, ASELS, EREGL ve PETKM.

Öte yandan, HSBC’nin en çok satış yaptığı 5 hisse ise şöyle sıralandı: CIMSA, BIMAS, SISE, GARAN ve TUPRS.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.