HEYECAN DOLU YARIŞMA ANLARI
ATV’nin izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta yine unutulmaz anlara ev sahipliği yaptı. Oktay Kaynarca’nın sunumuyla gerçekleştirilen yarışmada, yarışmacı İbrahim Tuğsuz gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.
İBRAHİM TUĞSUZ’UN GÖRÜNMESİ VE HİKAYESİ
Yarışmada adından söz ettiren İbrahim Tuğsuz, geçmişte akıl hastanesinde kaldığını anlattı. Obsesif bozukluğuna sahip olduğunu ifade eden Tuğsuz, “En başta rahatsızlığımı ben fark ettim. Temizlik hastasıydım ve hastalanırım diye evden çıkmıyordum” dedi. İlk barajı ve ikinci aşamaları başarıyla geçerek, 500 bin TL değerindeki 11’inci soruya ulaşmayı başardı. Sorusu ise şuydu: “2014’te 27 aylık bir bebek vücut sıcaklığı kaç santigrat dereceye düştükten sonra kurtarılmış ve bu olay Guinness Dünya Rekorları’na girmiştir?”
SON JOKER HAKKI VE YARIŞMADAN VEDASI
Yarışmacı, son kalan joker hakkı olan seyirci jokerini kullanmayı tercih etti. Ancak soruya yanıt vermeyerek yarışmadan çekilme kararı aldı. Böylece İbrahim Tuğsuz, 300 bin TL ödülü kazanarak yarışmaya veda etti.