İçişleri Bakanı Yerlikaya: 41 İlde Operasyon Düzenlendi

Kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden Adana, Erzincan ve Van merkezli 41 ilde eş zamanlı olarak silah ve mühimmat kaçakçılığına karşı operasyonlar gerçekleştirildiğini açıkladı. Bu operasyonlar sonucunda, 95 ruhsatsız tabanca, 3 bin 116 kurusıkıdan dönüştürülmüş tabanca, 31 ruhsatsız av tüfeği, 2 el bombası ve 19 bin 467 silah parçası ele geçirildi.

135 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bu operasyonlar kapsamında 135 şüpheli yakalandı. Yerlikaya, yaptığı paylaşımda “Silah ve mühimmat kaçakçılığıyla mücadelemiz, yalnızca yasa dışı silah ticaretini değil, bu silahlarla işlenebilecek her türlü suçu da engellemeye yöneliktir” ifadesini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trabzonspor Göztepe’yi Mağlup Etti Fatih Tekke Açıklamada Bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Göztepe'yi 2-1 yendikleri maçta, takımının rakiplerinin stratejisini sekteye uğrattığını vurgulayarak, oyuncularının üstün mücadelesinin galibiyeti getirdiğini belirtti.

Metropoll’ün Asgari Ücret Anketinde Çarpıcı Tespitler

Yeni yıl öncesi asgari ücret artışı beklentileri sürerken, yapılan bir ankette katılımcılara 'Asgari ücret ne kadar olmalı?' sorusu soruldu.

Trump’tan Zelenski’ye Barış Planı Tepkisi

Miami'de yapılan ABD ve Ukrayna heyetleri arasındaki görüşmeler, Trump'ın barış planı hakkında sonuçsuz kaldı. Trump, Zelenski'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

TBMM’de Bütçe Maratonu Başlangıcı Bugün Gerçekleşiyor

Meclis'te 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin Genel Kurul aşaması bugün başlıyor ve süreç 14 gün sürecek.

Trendyol Süper Lig’de 15. Hafta Heyecanı Yaşanıyor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Gaziantep FK ile Alanyaspor ve Antalyaspor maçları öncesi, üst sıralarda heyecan yaratan 7 mücadele tamamlandı.