Iğdır’da Asansör Halatı Kopunca Anne Kız Yaralandı

Iğdır’ın Bağlar Mahallesi Vali Yolu Caddesi’nde bir apartmanda asansör halatının kopması nedeniyle bir anne ve kızı yaralandı. Beş katlı binanın dördüncü katından evlerine ulaşmak için asansöre binen Çilem Şana (28) ile kızı Ceylan Şana (6), halatın kopması sonucu asansör kabininin aşağıya doğru hareket etmesiyle yaralandı. Asansörün yere çarpmadan durması, olayın daha da felaketle sonuçlanmasını engelledi.

OLAY YERİNE MÜDAHALE

İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Burada gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından yaralı anne ve kızı, ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi alındı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Apartmanda meydana gelen asansör arızasıyla ilgili inceleme süreçlerinin başlatıldığı bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.