İran’da 60 Yaşında Hasta, 47 Civata

ELBURZ TIP BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ’NDEN BÜYÜK BULUŞ

İran’ın resmi haber ajansı IRNA’ya göre, Elburz Tıp Bilimleri Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Muhsin Recebniya, dikkat çekici bir olay hakkında açıklama yaptı.

MİDEDEKİ CİVATALARIN ÇIKARILMASI

Recebniya, Kerec kentinde 60 yaşındaki bir hastanın midesinden tam 47 metal cıvata çıkarıldığını aktardı ve durumu nadir görülen bir olay olarak nitelendirdi. Cıvataların, ameliyata ihtiyaç duyulmadan endoskopik bir yöntemle çıkarıldığını söyleyen Recebniya, hastanın genel durumunun iyi olduğunu ve kısa süre içerisinde taburcu edileceğini belirtti. Ancak, söz konusu hastanın cıvataları nasıl yuttuğuna dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.