KRİTİK GELİŞME
Geçmiş yıllarda sosyal medya platformunda paylaştığı videolar ve öne sürdüğü iddialarla Türkiye’deki siyaset gündemini sarsan suç örgütü lideri Sedat Peker’in davasında önemli bir olay yaşandı. Şu an Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan ve 194 ülkede kırmızı bültenle aranan Peker’in ‘örgüt lideri’ olarak yargılandığı davada gizli tanık olarak ifade veren 42 yaşındaki İsmail Kocalar, Antalya’nın Manavgat ilçesinde göl kenarında bulunan bir kulübede yaşamını yitirmiş olarak bulundu.
ÖLÜM NEDENİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR
Bir süredir o kulübede yalnız yaşadığı ve siroz dahil birçok sağlık sorunuyla mücadele ettiği öğrenilen Kocalar’ın cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme, adli tabip ve Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
KOCALAR’DAN İDDİA GERİ ALMA
Kocalar, Peker davasında gizli tanık olarak ifade vermesinin sonrasında yayımladığı videoda, dava sürecinde verdiği beyanların rızası dışında gerçekleştiğini ifade etmiş ve Peker’i tanımadığını belirterek “Kalkıp allem ettiler, kullem ettiler beni gizli tanık ettiler. Hiçbir konuya ilişkin hiçbir bilgim yok. Bir şeyler yazdılar, altına bana imza attırdılar. Neye imza attığımı bilmiyorum ki. Sedat Peker’le şahsi tanışmam yok. Resim çektirmişim” demişti.
then "Add to Home Screen"