İsrail Askerleri, Cinsiyet Partisi İçin Bombaladı

İSRAİL’İN GAZZE SALDIRILARI SÜREKLİ DEVAM EDİYOR

İsrail, Gazze’deki bombardımanlarını sürdürerek masum hayatları tehdit etmeye devam ediyor. Bu süreçte skandal bir olaya daha imza atan İsrail askerleri, doğacak bebeğin cinsiyet partisinin kutlandığı bir yerleşim alanını bombaladı. Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, Gazze’deki bir yerleşim bölgesinin patlayıcılarla havaya uçurulduğu anlarına tanıklık ediliyor.

KAHKAHALAR ARASINDA BOMBALAMA

Patlama sonrası bölgeden yükselen mavi dumana rağmen, arka planda İsrail askerlerinin kahkahaları duyuluyor. Bombalamayı gerçekleştiren askerlerden birinin “O bir erkek” dediği belirtiliyor. Bu cinsiyet partisi, anne ve baba adaylarının bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için düzenledikleri bir etkinlik olarak tanımlanıyor.

İsrail ordusu, 7 Ekim 2023’ten beri Gazze’de sürdürdüğü saldırılarda, Filistinlileri zorla yerinden ederken onların evlerini de hedef alıyor. Bu yıkımlar için hem iş makineleri hem de patlayıcılar kullanılıyor. Ayrıca, çok sayıda evin kasıtlı olarak ateşe verildiği bilgisi geliyor.

GAZZE’DE AĞIR YIKIM

İsrail saldırıları nedeniyle Gazze Şeridi’nde büyük bir yıkım yaşanıyor. Birleşmiş Milletler verilerine göre, İsrail’in saldırıları sonucunda Gazze’deki konutların 160 bini yıkıldı, 276 bini ise büyük ölçüde ya da kısmen hasar gördü. Bu da bölgedeki konutların yüzde 92’sinin ya tamamen yıkıldığı ya da hasar aldığı anlamına geliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.