İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Leman Dergisi İçin Soruşturma Açtı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Leman Dergisi yöneticilerinin yurt dışında mali destek alınıp alınmadığını araştırmak amacıyla bir soruşturma açtı. Bu durum, derginin finansal işlemlerinin şeffaflığını sağlama yönünde atılan bir adım olarak değerlendiriliyor.

YURT DIŞI DESTEKLERİ İNCELENİYOR

Başlatılan soruşturma çerçevesinde, Leman Dergisi’nin mali kaynakları ve yurt dışından alabileceği desteklerin ayrıntıları inceleniyor. Adli süreç devam ederken, dergi yöneticileri konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Bu gelişme, medya kuruluşlarının finansmanı ve bağımsızlığı üzerine tartışmaları yeniden gündeme taşıyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.