İstanbul’da Sosyal Medya Tacizi Tutuklamağı

SOSYAL MEDYA TACİZİNE SON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya platformunda yaşanan bir olaya müdahale etti. Vahşice öldürülen 2 genç kızla ilgili paylaşımlar yapan Semih Çelik’in suçlamaları altında bir sosyal medya kullanıcısının, “taciz içerikli” paylaşımlar yaptığı öğrenildi. Bu paylaşımlar üzerine harekete geçen emniyet, şüphelinin kimliğini belirledi.

Yapılan incelemeler sonucunda, suçlamalarla gündeme gelen şüphelinin E.S. (24) olduğu tespit edildi. Hızla yakalanarak gözaltına alınan E.S., “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, suçu ve suçluyu övme ve kişinin huzur ve sükununu bozma” gibi suçlamalarla adli makamlara sevk edildi. Ardından, tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli, yargı süreci başlamadan önce öncelikle sağlık kontrolünden geçirildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.