YANGIN KUZEY MARMARA OTOYOLUNDA TIR’DA BAŞLADI
Yangın, saat 11.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu TEM Bağlantı Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre; Yusuf Kal yönetimindeki 996 ADY 02 Kazakistan plakalı tekstil yüklü TIR, Ankara istikametine ilerlerken dorsesi birden alev aldı. Alevler kısa sürede tüm dorseyi sardı.
İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN ÇALIŞTI
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına köpüklü suyla müdahale ederek yaklaşık 1 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Sonunda yangın söndürüldü. TIR dorsesi ise hasar görerek kullanılamaz hale geldi.
TRAFFİKTE YOĞUNLUK OLUŞTU
Yangın nedeniyle bağlantı yolunda trafik yoğunluğu meydana geldi. Polis ekipleri, trafiği kontrollü bir şekilde tek şeritten sağladı. Yangında ne ölen ne de yaralanan oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.