İşte Kara Kartal’ın Samuel Eto’o için teklifi

Mario Gomez ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta, Samuel Eto’o sesleri iyiden iyiye yükselmeye başladı… Geçtiğimiz günlerde başkan Fikret Orman’ın “Eto’o’yu takımda görmek isterim” sözlerinin ardından Kamerunlu yıldız için harekete geçme kararı alındı.

Antalyaspor Kulübü’nün, değerini bulması halinde satmaya sıcak baktığı golcü oyuncu için Kartal’ın takas ve bir miktar para teklifi ile Akdeniz ekibinin kapısını çalması bekleniyor… Mustafa Pektemek ve stoper Milosevic’i Antalyaspor’a vermeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, ayrıca 1 milyon Euro’yu da gözden çıkardı… Bu önerinin kabul edilmesi halinde Eto’o’nun transferinin bitirilmesi için düğmeye basılacağı belirtildi.

Zaten daha önce el sıkışılan Kamerunlu oyuncuya şu anda Antalyaspor’dan kazandığı 3,5 milyon Euro’luk teklifin aynısının yapıldığı ve herhangi bir sorun olmadığı kaydedildi.

Samuel Eto’o konusunda işi sağlama alan Beşiktaş, her ihtimale karşı alternatifler için de çalışmalarını devam ettiriyor. Siyah-Beyazlılar, ilk görüşmede anlaşma sağlayamadığı Wilfried Bony için vazgeçmiş değil…

Manchester City, yetkilileri ile tekrar görüşeceği öğrenilen başkan Fikret Orman’ın eğer yine bir anlaşma zemini sağlayamaması halinde bonservisi elinde olan Adebayor için çalışmalarını yoğunlaştıracağı kaydedildi.

HTSPOR

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.