İzmir Çevre Yolu Ücretli Olmayacak Açıklaması Geldi

İzmir’de Yolların Ücretli Olacağı İddiaları Yalanlandı

KGM’den yapılan açıklamada, bazı sosyal medya platformlarında ve diğer yayın organlarında dolaşan İzmir’deki yolların ücretli olacağına dair iddiaların asılsız olduğu duyuruldu.

Asılsız İddiaların Yeniden Gündeme Geldiği Vurgusu

Karayolları Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, daha önce Ankara Çevre Yolu ile ilgili ortaya atılan asılsız iddiaların bu kez İzmir Çevre Yolu üzerinden tekrar gündeme getirildiğini belirtti.

“ÜCRETİ İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR ÇALIŞMA YOK”

Kurumun yaptığı açıklamada; “Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen ve ücretsiz olarak hizmet vermekte olan çevre yollarının mevcut işletme yapısının değiştirilmesine yönelik alınmış herhangi bir karar söz konusu olmadığı gibi, ücretli hale getirilmesine yönelik bir çalışma da bulunmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Günay Güvenç Kırmızı Kartla Takımını 10 Kişi Bıraktı

Galatasaray'ın kalecisi Günay Güvenç, Samsunspor ile oynanan maçta 63. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Fenerbahçe’den Emre Mor’a Kocaelispor Talip Oldu

Fenerbahçe'den 1.5 yıldır kadro dışı kalan Emre Mor için Kocaelispor'un ilgisi gündeme geldi.

1. Lig’de Normal Sezon Tamamlandı: Play-Off Eşleşmeleri Açıklandı

1. Lig’in 38. hafta maçları sona erdi. Erzurumspor FK’nın ardından Amed Sportif Faaliyetler de Süper Lig'e yükselerek büyük bir başarı elde etti.

Trabzonspor’un Şampiyonluk İhtimali Sona Erdi

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalarak puan kaybı yaşadı. Maç, Trabzon'da gerçekleşti.

İpswich Town Premier Lig’e Yükselen İkinci Takım Oldu

Ipswich Town, Championship'teki son hafta maçında Queens Park Rangers'ı 3-0 yenerek Coventry'nin ardından Premier Lig'e yükselen ikinci ekip oldu.