“Kadın Destek Uygulaması’na Bıçaklı Saldırı”

Olayın Gelişimi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Kadın Destek Uygulaması’na (KADES) yönelik gelen ihbar üzerine ekipler, dün saat 02.47’de Tepekule Mahallesi 2063 Sokak’taki bir eve yöneldi. Evden kadınların “Elinde bıçak var. Bıçakla saldırıyor” şeklinde bağırdığı duyulunca, polis derhal kapıyı çaldı.

Saldırı ve Yaralanma

Kapıyı açan Sinan Ö., polis memuru M.U.’ya bıçakla saldırmaya başladı. Bu saldırı sonucunda M.U., sağ bacağından yaralandı. Sinan Ö.’ye uyarılarda bulunulmasına rağmen saldırmaya devam etti. Bu nedenle, diğer polis memuru G.Ç., bir el ateş ederek Sinan Ö.’yü ayağından vurup etkisiz hale getirdi. Olay sonrası M.U., Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sinan Ö. ise, daha önce aile içi şiddet nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden 20 Haziran tarihinde tahliye olduğu anlaşılan bir şüpheli olarak İzmir Şehir Hastanesi’ne götürülüp tedavi altına alındı.

KADES’in Rolü

Olayın ardından polis, Sinan Ö.’nün şiddet mağduru eşi Dilek Ö. ve üvey kızı Elçin G.’nin ifadelerine başvurdu. İki kadının, kendilerini bir odaya kapatıp KADES’i arayarak yardım istedikleri ve bu sayede hayatlarını kurtardıkları öğrenildi. Olay anında aşırı alkollü olduğu belirtilen Sinan Ö.’nün, tedavisi tamamlandıktan sonra polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Opel Frontera Electric İçin Dikkat Çeken Kampanya Başlattı

Yıl sonu kampanyalarıyla dikkat çeken otomobil markası Opel, Frontera Electric modeliyle tüketicilerin ilgisini çekiyor. Fiyat listesi ise merakla bekleniyor.

P-33 Tabelası İspanya’da Uygulamaya Geçti

Avrupa'da sürücü güvenliğini artırmak amacıyla tanıtılan P-33 kodlu yeni trafik uyarı tabelası, olumsuz hava koşullarında sürücüleri dikkatli olmaya teşvik ediyor.

İstanbul Şişli’de Otomobil Kazası: 2 Ölü 6 Yaralı

Şişli'de ters yönde ilerleyen bir otomobil, kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kazada iki kişi hayatını kaybederken, altı kişi yaralandı.

Mauro Icardi’nin Açıklamaları Gündemde Tartışma Yarattı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, sosyal medya üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanı Trafik Kazasında Hayat Kaybına Dikkat Çekti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de aşırı hız nedeniyle motosiklete çarpan araç sürücüsünün kaza anına ait görüntülerini paylaşıp dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.