Kahvehaneye silahlı saldırı: Yaralananlar var!

Kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler, otomobille bir kahvehaneye gelerek tabanca ve pompalı tüfekle saldırı düzenledi.

Olay, saat 01.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Bahçelievler Caddesi'nde meydana geldi. Otomobille gelen kişilerin, tabanca ve pompalı tüfekle kahveye hedef gözetmeksizin ateş açtı. Saldırıda, kurşunların isabet ettiği 17 yaşındaki Ferhat Balıkçı ile 23 yaşındaki Orhan Aydemir yaralandı. Saldırganlar, geldikleri otomobille Bahçelievler Caddesi yönünde kaçarken, ihbar üzerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Ambulanslarla hastanelere kaldıralan yaralılar tedavi altına alınırken,yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.