Kamyon, Trafik Işığında Bekleyen Araçlara Çarptı

KAZA AYVACIK’TA MEYDANA GELDİ

Kaza, Ayvacık ilçesinin Küçükkuyu Beldesi’nde gerçekleşti. Çanakkale’den Balıkesir yönünde ilerleyen Umut A. yönetimindeki 10 HH 628 plakalı talaş yüklü kamyon, fren arızası nedeniyle Sahil Mahallesi’ndeki trafik ışıklarında bekleyen otomobillere çarptı. Araçlar arasında 34 FER 406, 17 AFZ 820, 34 LA 2606 ve 17 HU 792 plakalı araçlar yer alıyordu. Çarpmanın şiddetiyle kamyon, yol kenarındaki kaldırıma devrilerek durabildi.

KAZA SONRASINDA HIZLI MÜDAHALE

Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi. Olay yerine çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Kazada, araçların içinde bulunan Bektaş Duran ve İbrahim Sakin ile yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye uyruklu yaya Subhi El Aziz, ayrıca yol kenarındaki bankta oturan Satılmış Arslan yaralandı. Yaralılardan Satılmış Arslan’ın sağlık durumu ciddi olup hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.