KANARYA ADALARI’NDA ŞOK EDEN CİNAYET
İspanya’ya bağlı olan Kanarya Adaları’nda yaşanan son olay büyük bir korku ve endişe yarattı. Turistlere karşıt tavırlarıyla tanınan yerel halk, korkunç bir cinayet ile sarsıldı. San Andrés’te yaşayan halk, Los Enanos Plajı’nda paramparça halde bir kadının cesediyle karşılaştı.
42 YAŞINDAKİ KADIN TURİSTİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Olayın polise bildirilmesinin ardından sahil şeridi kapatıldı ve yapılan incelemeler sonucunda cesedin, adaya tatile gelen 42 yaşındaki Kolombiyalı turist Triana Arias’a ait olduğu tespit edildi. Arias’ın kaybolmadan önce bir arkadaşına partiye gideceğini ileten bir mesaj gönderdiği öğrenildi. Yetkililer, cesedin boynundan bıçaklandığını ve bilincini kaybetmiş haldeyken vücudunun parçalandığını ifade etti. Saldırganın cesedin parçalarını çöp torbalarına koyarak plaja bırakmaya çalıştığı düşünülüyor.
Turizm açısından önemli bir bölgedeki bu cinayet olayı sonrası birçok turist adayı terk etmeye başladı. İspanyol polisi, cinayet soruşturmasını derinleştirirken, Las Palmas de Gran Canaria’da bulunan popüler Arenales Bar Kafesi’nin sahibi David S.’yi cinayetle bağlantılı olarak tutukladı. Polis, David S.’nin evinde ve işyerinde detaylı bir arama yaparak delil topladı ve iş yeri mühürlenerek kapatıldı. David S.’nin önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkarılması planlanıyor. Soruşturma sürerken, başka tutuklamaların olabileceği bildiriliyor.
then "Add to Home Screen"