Karakol önündeki nöbetçi polislere saldırı!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Suruç Çarşı Merkez Polis Karakolu önünde bekleyen polislere, bir araçtan ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 10.30 sıralarında gerçekleşti. Güvenlik güçleri seçim güvenliği için Çarşı Merkez Polis Karakolu önünde hazır beklerken, polis karakolu önünden geçen 27 DR.. plakalı bir araçtan polislerin üzerine 9 mm'lik tabancalardan üst üste ateş açıldı. Açılan ateşe nöbet kulesinde bulunan polislerin anında karşılık vermesi üzerine ateş açan araç, Mızar Yolu caddesi istikametine giderek olay yerinden uzaklaştı.

Olaydan sonra ilçede alarma geçen güvenlik güçleri, polis kontrol noktasına ateş açan aracın yakalanması için akrep ve zırhlı araçlarla aracın kaçtığı istikamette arama çalışmasına başladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.