Kardeş Payı dizisi sevenlerine kötü haber!

Dizinin merakla beklenen yeni bölümü, bu hafta ekrana gelmeyecek. Perşembe akşamları yayınlanan ve yeni sezona çok iyi bir giriş yapan dizi, geçtiğimiz hafta yeni gününde izleyiciyle buluşmasına rağmen bekleneni verememiş, reyting sıralamasında gerilerde kalıp kan kaybetmeye başlamıştı.

Star ise bu nedenle dizinin 28. bölümünü bu hafta ekrana getirmemeye karar verdi. Yayın akışına göre Cumartesi akşamı 19.30′da Yabancı Sinema, 22.00′de Ümit Besen'in konuk jüri olacağı Ve Kazanan, 00.00′da ise Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista yayınlanacak. Bu kısa aranın dizinin reytinglerine nasıl bir etkisi olacağı ise merak konusu.

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan ve Şinasi Yurtsever'in paylaştığı yapım, Ali, Metin ve Feyyza isimli üç kardeşin yaşadığı olayları konu alıyor.

Kardeş Payı, yeni bölümüyle 14 Mart Cumartesi akşamı 22.00′de Star'da!

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bangladeş’te TİKA ile Güvenli Yerleşim Alanı Kuruldu

Bangladeş’in kuzeyinde, sürekli değişken yapısı nedeniyle sel ve erozyon tehdidi altındaki Brahmaputra Nehri adaları için yeni bir yerleşim alanı inşa edildi. Proje, Gaibandha bölgesinde gerçekleştirildi.

Gazze’de Gıda Güvenliği Krizi Devam Ediyor

Birleşmiş Milletler'e bağlı yapıların IPC raporuna göre, Gazze'deki 1,6 milyon kişi, Nisan 2026'ya kadar ciddi gıda güvensizliği sorunu yaşayacak.

ABD’li Bakan Rubio’dan Gazze İçin Yardım Çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Gazze'deki insani yardımların artırılması gerektiğini vurgularken, ateşkes sürecinin sürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.