Kastamonu’da Kadın Dozerle Ezildi

KASTAMONU’DA YAŞANAN KORKUNÇ OLAY

Kastamonu’da meydana gelen olay, herkesin tüylerini ürpertiyor. Eşinin kaybı sonrası bir süre farklı yerlerde yaşamış olan 65 yaşındaki Nergiz Acar, Abana’ya geri döndü.

Abana Gazetesi’nin haberine göre, yaşlı kadın, kemik ağrılarını hafifletmek amacıyla önceki gün ilçedeki 6 kilometrelik sahile gitmek istedi. Güneşlenmek için kumların üzerine uzanan Acar, bu sırada temizlik yapmak için sahile giren Devlet Su İşleri’ne ait dozerin sürücüsü tarafından fark edilmedi.

Çevredeki insanların paniğiyle birlikte yaşanan çığlıklar yükseldi ancak bu sesler, çok geç geldi. 15 tonluk dozerin altında kalan Nergiz Acar, olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖNEMLİ

NATO Genel Sekreteri Rutte Barış Vurguladı

Ukrayna konulu çevrimiçi toplantıya katılan NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, savaşı sonlandırmak için bir araya gelme çağrısında bulundu ve barış adımlarının Rusya'dan beklenmesi gerektiğini vurguladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Adaylık Açıklaması

Silivri Cezaevi'nde yaklaşık beş aydır tutuklu olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olamazsa başka bir adayı desteklemeye hazır olduğunu açıkladı.

Daha Fazlası!