Kastamonu’da Karşı Yöne Geçen Otomobil, TIR’a Çarptı

KAZA SAAT 17.00’DE MEYDANA GELDİ

Kaza, saat 17.00 sularında Tosya ilçesindeki D-100 kara yolunun Yapraklı Kavşağı alt geçidinde gerçekleşti. İstanbul istikametinde ilerleyen sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, karşı yöne geçerek İslam Uzun yönetimindeki fındık yüklü TIR’a çarptı. Uzun, kazadan kaçmak için manevra yaptığı sırada TIR, alt geçidin duvarına çarparak büyük bir hasar oluşturdu. Duvar, çarpmanın etkisiyle yıkıldı.

KAZADA CAN KAYBI VE YARALILAR VAR

Bu kazada otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. TIR şoförü kazayı hafif yaralarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza alanında yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

ULAŞIM KONTROLLÜ OLARAK SAĞLANDI

Kaza sonrası ulaşım bir süre kontrollü bir şekilde sağlandı. Araçların kaldırılmasıyla trafik, normal seyrine döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.