A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Elemeleri E Grubu 3. hafta mücadelesinde deplasmanda Bulgaristan karşısında 6-1’lik farklı bir galibiyet elde etti. Bu maçta önemli performans sergileyen oyunculardan biri de Juventus forması giyen genç yetenek Kenan Yıldız oldu. 20 yaşındaki futbolcu, kaydettiği iki golle öne çıkarak maça damga vurdu.
SAHADAKİ TEK YILDIZ BEN DEĞİLDİM
Karşılaşmanın ardından basında açıklamalarda bulunan Kenan, takımda birçok yıldız oyuncunun bulunduğunu vurgulayarak, “Sahadaki tek yıldız ben değildim, birçok yıldız vardı. Herkesi tebrik ediyorum. İlk yarı biraz zorlu geçti. Rakip blok halinde defans yapıyordu. Onları açmak biraz zorladı. İkinci yarı müthiş bir performansla 6-1 kazandık. Herkesi tebrik ediyorum. Hakan Ağabey’i tebrik ediyorum, o bir efsane. Kaptanımız. 100. maçında onunla beraber oynamak benim için çok büyük bir gurur” şeklinde konuştu.
BÖYLE GOLLER ATTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
Golüyle ilgili düşüncelerini de paylaşan Kenan, “Böyle goller attığım için çok mutluyum. Çalım attıktan sonra fırsatı gördüm. Böyle pozisyonlarda uzak köşeye vurulur, ben de öyle yaptım. Gol olunca çok mutlu oluyorsun” dedi.
BU MAÇ İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
Gelecek maç için beklentilerini ifade eden Kenan, Gürcistan’ın zorlu bir rakip olduğunu belirtti ve “Taraftarımız önünde oynayacağız. Bugün de sadece bizim taraftarımızın sesi geliyor. Bu maç için sabırsızlanıyorum” ifadesinde bulundu.
then "Add to Home Screen"