Kilis’te bir köye Suriye tarafından roket atıldı!

Suriye tarafından atılan roketlerin hedefi olmaya devam eden Kilis'e yine Suriye'nin DAEŞ kontrolünde bulunan bölgesinden akşam saatlerinde roket atıldı. TSK tarafından karşılık bulan roket, sınır hattındaki Kilis'in Yavuzlu Köyü bölgesine düştü. 

Olayda yaralanan olmazken, Türkiye tarafından roketin ateşlendiği bölge Fırtına obüsleriyle ateş altına alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin karadan, uçakların ise havadan bombaladığı hedeflerden yükselen dumanlar Kilis'ten de görüldü.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.