Kocaelispor, Joseph Nonge’yle anlaştı

KOCAELİSPOR’DAN YENİ TRANSFER DUYURUSU

Süper Lig’de sezon başlaması için geri sayım devam ederken, hazırlıklarını Topuk Yaylası’ndaki kampta sürdüren Kocaelispor, transfer çalışmalarında önemli bir adım attı. Kulüp, transferde son olarak Joseph Nonge Boende ile anlaştığını ve oyuncunun sağlık kontrolü için kente geldiğini açıkladı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Nonge, bonservisi bir yıl daha Juventus’ta bulunmasına rağmen Kocaelispor ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

SAĞLIK KONTROLÜ VE GÖRÜŞMELER

Kocaelispor Kulübü, transferle ilgili kamuoyuna yaptığı açıklamada, “Profesyonel futbolcu Joseph Nonge Boende’nin kulübümüze nihai transferi konusunda İtalya Futbol Federasyonu’na tescilli Juventus Football Club ile mutabakata varılmış olup futbolcu ileri transfer görüşmeleri yapmak ve sağlık kontrolünden geçmek üzere şehrimizde.” ifadesine yer verdi. Oyuncunun sağlık kontrolü sonrası transfer detaylarının görüşülmesi planlanıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.