Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Personel Alımı İlanı Yayınlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nde 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alınacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve ilgili yönetmelikler doğrultusunda sözlü sınav sonucuna göre 15 personel alımı yapacak. Bu kapsamda, A Grubu, B Grubu ve C Grubu için belirlenen kontenjanlar doğrultusunda personel alımları gerçekleştirilecek.

Başvuru Koşulları ve Süreci

Başvuruları kabul edilecek adaylardan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun genel şartlarını taşımalarının yanı sıra dört yıllık yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan adayların denkliklerinin Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş olması da başvuru şartları arasında yer almaktadır.

Başvurular, 17.10.2024-25.10.2024 tarihleri arasında, saat 23:59:59’a kadar Kariyer Kapısı üzerinden şahsen ya da posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru süresi ve şekli ile ilgili detaylı bilgilere “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresindeki duyurudan erişilebilecektir.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD Askerlerine Suriye’de Yapılan Saldırıda Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Suriye'de DEAŞ militanının saldırısında 2 ABD askeri ve 1 sivil hayatını kaybetti. Başkan Trump, saldırıya sert yanıt verileceğini duyurdu.

TBMM’de Enerji Bütçesi Görüşmeleri Başladı

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Diyarbakır'da yatay sondajla önemli kaya petrolü rezervi keşfettiklerini ve bu yöntemin bölgede yeni üretim fırsatları sunacağını belirtti.

Rıdvan Dilmen Açıklama Yaptı Galatasaray’ın Başarısında

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçı analiz ederken Icardi hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Salah Geri Dönüş Yaptı ve Rekor Kırdı

Liverpool, Premier Lig’in 16. haftasında Brighton'ı 2-0 mağlup etti. Mohamed Salah, yedekten geldiği maçta ikinci golün asistini yaptı. Ferdi Kadıoğlu ise 90 dakika sahada kaldı.

Galatasaray Antalya’da Fırtınayı Esti

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u 4-1 yenerek puanını 39'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.